Course Preview

Sertifikalar

Katılım Sertifikası Al (Kilitli) Eğitimi Bitirmelisiniz

Eğitim Hakkında

Gıda Kalitesinin Yeni Boyutu: Gıda ile Derinlemesine Bir Yolculuk

Makro Eğitim yaklaşımımızla, gıda kalite standartlarının ötesine geçen kapsamlı bir öğrenme deneyimi sunuyoruz. Bu uzun soluklu yolculukta, katılımcılar sektörün temel taşlarını adım adım keşfedecek, her bir aşamada derinleşerek gıda kalitesine dair benzersiz bir master seviyesinde bilgi birikimi edinecekler.

Gıda'nın bu özel eğitim programı, gıda sektöründeki profesyonellerin vizyonunu genişletmeyi hedefler. Katılımcılar, sektördeki en yenilikçi yaklaşımları öğrenecek, kalite yönetiminin inceliklerini kavrayacak ve geleceğe yön veren stratejiler geliştirecektir. Bu eğitim, bilginin sadece aktarılması değil, aynı zamanda derinlemesine anlaşılması ve uygulanabilir hale getirilmesi için tasarlanmıştır.

Bu prestijli eğitimle, gıda sektöründeki liderliğinizi pekiştirme ve kalite anlayışınızı bir üst seviyeye taşıma fırsatını yakalayın. Bilgiye doyacağınız, kariyerinize değer katacağınız bu eşsiz deneyimi kaçırmayın.

Hemen izlemeye Başlayın!

Eğitim İçeriği

1 Iso 22000 Gıda Güvenliği - 1

15 dakika

2 Iso 22000 Gıda Güvenliği - 2

14 dakika

3 Iso 22000 Gıda Güvenliği - 3

19 dakika

4 Helal Gıda - 1

19 dakika

5 Helal Gıda - 2

20 dakika

6 Iso 14001 Çevre Yönetim - 1

13 dakika

7 Iso 14001 Çevre Yönetim - 2

11 dakika

8 Iso 14001 Çevre Yönetim - 3

13 dakika

9 Iso 14001 Çevre Yönetim - 4

14 dakika

10 Iso 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği - 1

12 dakika

11 Iso 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği - 2

16 dakika

12 Iso 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği - 3

17 dakika

13 Iso 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği - 4

16 dakika

14 Iso 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği - 5

13 dakika

15 Iso 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği - 6

18 dakika

16 Iso 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği - 7

18 dakika

17 Iso 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği - 8

14 dakika

18 Iso 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği - 9

17 dakika

19 Iso 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği - 10

14 dakika

20 Iso 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği - 11

17 dakika

21 İsg'nin Gelişimi

17 dakika

22 Iso 45001 İsg Yönetim Sistemi - 1

15 dakika

23 Iso 45001 İsg Yönetim Sistemi - 2

19 dakika

24 Iso 45001 İsg Yönetim Sistemi - 3

16 dakika

25 Iso 45001 İsg Yönetim Sistemi - 4

15 dakika

26 Akreditasyon Kavramı - 1

15 dakika

27 Akreditasyon Kavramı - 2

14 dakika

28 Akreditasyon Kavramı - 3

16 dakika

29 Dokümantasyon Ve Önemi - 1

16 dakika

30 Dokümantasyon Ve Önemi - 2

17 dakika

31 Iso 9001-2015 Kalite Yönetimi - Şartlar - 1

17 dakika

32 Iso 9001-2015 Kalite Yönetimi - Şartlar - 2

15 dakika

33 Iso 9001-2015 Kalite Yönetimi - Şartlar - 3

15 dakika

34 Iso 9001-2015 Kalite Yönetimi - Şartlar - 4

19 dakika

35 İyi Hijyen Uygulamaları Ve Hijyen Eğitimi - 1

15 dakika

36 İyi Hijyen Uygulamaları Ve Hijyen Eğitimi - 2

17 dakika

37 İyi Hijyen Uygulamaları Ve Hijyen Eğitimi - 3

14 dakika

38 İyi Hijyen Uygulamaları Ve Hijyen Eğitimi - 4

16 dakika

39 İyi Hijyen Uygulamaları Ve Hijyen Eğitimi - 5

15 dakika

40 İyi Hijyen Uygulamaları Ve Hijyen Eğitimi - 6

15 dakika

41 İyi Hijyen Uygulamaları Ve Hijyen Eğitimi - 7

16 dakika

42 İyi Hijyen Uygulamaları Ve Hijyen Eğitimi - 8

15 dakika

43 İyi Hijyen Uygulamaları Ve Hijyen Eğitimi - 9

15 dakika

44 İyi Hijyen Uygulamaları Ve Hijyen Eğitimi - 10

15 dakika

45 İyi Hijyen Uygulamaları Ve Hijyen Eğitimi - 11

21 dakika

46 Iso 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - 1

17 dakika

47 Iso 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - 2

15 dakika

48 Iso 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - 3

14 dakika

49 Iso 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - 4

16 dakika

50 Iso 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - 5

15 dakika

51 Iso 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - 6

15 dakika

52 Iso 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - 7

16 dakika

53 Iso 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - 8

16 dakika

54 Iso 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - 9

19 dakika

55 Iso 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi - 10

22 dakika

56 Gıdalarda Kalite Ve Kalite Yönetimi - 1

18 dakika

57 Gıdalarda Kalite Ve Kalite Yönetimi - 2

12 dakika

58 Gıdalarda Kalite Ve Kalite Yönetimi - 3

16 dakika

59 Gıdalarda Kalite Ve Kalite Yönetimi - 4

14 dakika

60 Gıda Güvenliği Ve Yönetim Sistemleri - 1

14 dakika

61 Gıda Güvenliği Ve Yönetim Sistemleri - 2

16 dakika

62 Gıda Güvenliği Ve Yönetim Sistemleri - 3

13 dakika

63 Haccp (Ts 13001) Sistemi

23 dakika

64 Brc - 1

16 dakika

65 Brc - 2

16 dakika

66 Brc - 3

17 dakika

67 Brc - 4

15 dakika

68 Brc - 5

19 dakika

Örnek Belge

Senin İçin Seçtiğimiz İçerikler

Öğrenme yolculuğunu zenginleştirecek özel seçilmiş içeriklerimizi keşfet

Yeni

İşletmelerde Temel Yangından Korunma

İşletmenizi yangından koruyun. Kapsamlı eğitimle yangın güvenliği uzmanı olun, riskleri önleyin, hayat kurtarın. Hemen b...

Eğitime Git
Yeni

İşletmelerde Verimlilik Yönetimi

Verimlilik yönetimi eğitimiyle işletmenizi geliştirin. Süreçleri optimize edin, kaynakları etkili kullanın, başarıyı yak...

Eğitime Git
Yeni

Iso 13485 Tıbbi Cihazlar İçin Kalite Yönetim Sistemi

ISO 13485 eğitimi ile tıbbi cihaz sektöründe kaliteyi yükseltin. Mevzuat uyumluluğu, hasta güvenliği ve rekabet avantajı...

Eğitime Git